Tule Mukaan Tukemaan Vaalikampanjaani!

Tee Yrityslahjoitus

Klikkaa Videota ja Katso Hannan Tervehdys Alapuolelta

Miksi Kannattaa Tukea Hannan Vaalikampanjaa?

Olen toiminut yrittäjänä 25 vuotta. Tästä viimeiset 24 vuotta olen toiminut myös työnantajana. Yrittäjyys, siihen liittyvät haasteet kuin myös ne onnistumisen hetket ovat tulleet näiden vuosien aikana tutuiksi.

Tiedän ongelmakohdat

Yrittäjäpäättäjä ymmärtää parhaiten yrittäjien asiaa. Yrittäjän henkinen ja fyysinen jaksaminen on keskeinen koko yrityksen menestyksen kannalta. Tähän on nykyisessä järjestelmässä kiinnitetty aivan liian vähän huomiota.

Työntekeminen ja työttömyys

Työnteko on oltava aina kannattavampaa kuin työttömänä oleminen. Tilanteelle, jossa avoimiin työpaikkoihin ei löydy työntekijöitä ja samanaikaisesti alueella on työttömyysongelma, on löydyttävä toimivia ratkaisuja.

Maalaisjärkeä asioihin

Julkishallinnossa on käytettävä enemmän maalaisjärkeä. Yrittäjän arki ei voi olla vain paperinpyörittämistä, vaan hänen pitää pystyä keskittymään myös omaan jaksamiseen ja työntekoon.

Hanna Huttunen

Hanna Huttunen

Tuleva Kansanedustajanne

Tulen olemaan asioihin paneutunut, ahkera ja tunnollinen KANSANedustaja

Täytä lahjoituslomake, ja valitse sinulle sopiva summa niin otan sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

TEE YRITYSLAHJOITUS TUKEMAAN VAALIKAMPANJAANI

8 + 9 =

Yrittäjien Puolia Pitävänä jo vuosikausia!

Olen kunta- ja maakuntapäättäjänä tuonut yrittäjien ja yrittäjyyden näkökulmaa päätöksentekoon. Yrittäjää ymmärtää parhaiten toinen yrittäjä!

100% Aito ja Aikaansaava!

Haluan kykyjeni, verkostoni ja sydämen palon voimin tehdä työtä Itä-Suomen ja sen ihmisten hyvinvoinnin eteen. Haluan osoittaa tekemälläni luottamustyöllä, että asioita voidaan hoitaa taloudellisesti järkevästi ja kuitenkin niin, että inhimillisyys, ihminen sekä yhteisö on keskiössä.

vuotta Yrittäjänä

%

Aito ja Aikaansaava

vuotta Poliittista Kokemusta

HANNA TARVITAAN SEURAAVAAN EDUSKUNTAAN!

Olen tuntenut Hannan jo vuosia yhteistyökumppanina yritystoiminnassa. Hän on reipas ja määrätietoinen asioiden hoidossa. Jämäkkyyttäkin löytyy riittävästi.

Saimme olla myös puoluehallituksessa ja sieltä opin Hannan tuntemaan myös poliittiselta puolelta. Asioihin tarttuva myös yhteisten asioiden hoidossa.

Tarvitsemme kansanedustajia, jotka tuntevat ja joilla on omakohtaista kokemusta yrittämisestä.

Jussi Vaara
yrittäjä

Blogin Uusimmat

Minulla on tapana sanoa ja kirjoittaa silloin kun on sanottavaa ja kirjoitettavaa. Siis silloin, kun asiat koskettavat, ovat ajankohtaisia ja tiedän niiden taustoista ja sisällöistä tarpeeksi. Saatan sanoa tirakastikin jos tarve vaatii. Annan myös mielellään kiitosta, kun sille on aihetta. Kirjoitan aina sielulla ja sydämellä.

Arkijärkeä ilmastopolitiikkaan

Arkijärkeä ilmastopolitiikkaan

Nyt tarvitaan arkijärkeä ilmastopolitiikkaan. Suomalaista ilmastokeskustelua on jo pidempään riivannut yhden totuuden tauti. Jos et ole samaa mieltä tiettyjen piirien kanssa, väheksyt ilmastonmuutosta tai kiellät sen kokonaan. Ilmastokeskustelu on myös mennyt aivan...

Entiseen ei saa palata

Entiseen ei saa palata

Entiseen ei saa palata. Korona-aika on pakottanut meidät ihmiset tekemään asioita toisin. Sähköiset kokoukset ovat osoittaneet, että kaikkiin palavereihin ei tarvitse matkustaa toiselle puolelle maata tai jopa toiselle puolelle maapalloa. Ei ole itseisarvo ahtautua...

Tunteen häilähdyksiä

Tunteen häilähdyksiä

Tunteen häilähdyksiä - Uskokaa tai älkää, kaikki päätökset mitä tehdään ihmisten antamalla valtakirjalla eivät ole valtapeliä, suhmurointia ja kähmintää. Päättäjällä saattaa olla ihan oikea ja vilpitön halu hoitaa isänmaan ja sen kansalaisten asioita. Saada asiat...

Liity Tukijoukkoihin ja Tee Yrityslahjoitus Tänään!

Lahjoita vaalikampanjaan